Hoofdvangst

Brouwerij Scheveningen heeft haar bieren onderverdeeld in hoofd- en bijvangst. Onder hoofdvangst verstaan we de bieren die behoren tot ons vaste assortiment. 

Speciaalbier

De populariteit van lokaal gebrouwen speciaalbieren heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Waar Brouwerij Scheveningen in de negentigerjaren nog heel hard haar best moest doen om mensen ervan te overtuigen dat speciaalbier net zo lekker of misschien zelfs nog wel lekkerder kan zijn dan reguliere bieren, komen mensen nu van heinde en verre naar Brouwerij Scheveningen toe. 

Maar net als in de beginjaren vaart nog steeds haar eigen koers. Brouwerij Scheveningen wilt dat de smaken en prijzen van haar bieren toegankelijk zijn voor een breed publiek. Brouwerij Scheveningen blijft traditionele bieren met een eigen karakter en geloven in plaats van bijzonder bier vooral in lekker bier. 

Recht uit het hart, recht door zee! 

Onze bieren

Zuidwester

Onze Zuidwester is een goudblond bier gebaseerd op de traditionele Tsjechische Pilsener uit 1842.
Een ondergistend bier met een moutige volle smaak en een mooie hopbitter in de afdronk. Heerlijk fris en doordrinkbaar! 

Scheveninger

Onze Scheveninger Tripel is een goudkleurig bier gebaseerd op de Belgische Tripel. Door de toevoeging van versgemalen Korianderzaad heeft dit bier een zacht kruidig karakter, wat goed samen gaat met de karamelsmaken uit de mout. 
Een heerlijk genietbier! 

Bomschuit

Onze Bomschuit is een amberkleurig bier gebaseerd op de traditionele Engelse IPA. Door extra dry-hopping met Simcoe en Citra hoppen heeft dit bier een licht bittere smaak met een zacht citrussmaakje. 
Zacht hoppig en dorstlessend.